Marketing Most

A Te marketinges csapatod

Marketing Most

Bízd ránk!

Iránytű az online marketingben, egy társ, aki leveszi a terhet és segít a fejlődésben. Célunk, hogy elérd a célod.

Online hirdetések kezelése vagy létrehozása, Weboldal / Webshop készítése, felújítása vagy karbantartása, Keresőoptimalizálás, Social média kezelés, Marketing stratégia gyártás ezen kívül pedig auditálás és tanácsadás az említett területekkel kapcsolatban.

Kiknek?

Induló vállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak, a KKV szektor szereplőinek, kishalaknak és nagyhalaknak egyaránt.

Ha nincs marketingesed, ha negatív tapasztalatod van más ügynökségekkel, ha növekedni szeretnél, ha nem tudod hogyan kezdj neki, nem tudod mi a probléma vagy egyszerűen csak kiszerveznéd a marketinget, bátran fordulj hozzánk!

A Marketing Most a „Vállalkozó Start”, induló vállalkozásokat támogató pályázat egyik nyertese. A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.
Volkov Damján

Rólam

Legfontosabbak: név: Volkov Damján, évjárat: ’90, #CEO #PPC #social #kapcsolat

A kötelező elem: BGE Közgazdász diploma Kereskedelem és Marketing szakon.

A fejlődés lépcsőfokai: Több éves szakmai tapasztalat a marketing különféle szegmenseiben: piackutató cég, marketing ügynökség, marketing vezetői pozíció Magyarország egyik vezető szabaduló szoba cégcsoportjánál, mindeközben pedig megannyi szabadúszó projekt.

Fény az alagút végén: Az elmúlt pár évben több saját vállalkozás felépítése következett. Saját márkás egyedi termék, különféle webshopok és mindeközben folyamatos szakmai fejlődés.

A jelen és a jövő: A sok év tapasztalata, sok kreatív energia, a marketing szeretete és a fejlődni akarás pedig végre elhozta a jelent és egyben a jövőt: ez a Marketing Most.

A csapat

Ha a Marketing Most egy étel lenne, most azt írhatnám, hogy a legkülönlegesebb összetevők válogatásával, gondos odafigyeléssel és szakértelemmel készült. Hasonló érzések vannak bennem, ha a csapatunk tagjairól kell véleményt írnom. Sok éves közös munka, random-szakmai egymásra találás és megbízásból lett munkakapcsolatok jellemzik a team-et. 

Na de kikből is áll a Marketing Most:

Hajdú Levente

Levente

#webfejlesztő #UX #UI #SEO

Lilla

Lilla

#PR #tartalomgyártó #kommunikációs szakértő

Patrik

Patrik

#grafika #design #arculat

Gábor

Gábor

#senior ppc #analitika #hirdetesek

Scroll to Top